Precuratitor mobil cereale

Home » Blog » Precuratitor mobil cereale
22.01.2020

PRECURATITOR MOBIL PENTRU CEREALE

 

Combinația snecului mobil cu sita și a precuratitorului cu aer.

 

 Precuratitorul mobil pentru cereale reprezintă o combinație inteligenta intre un senc mobil dotat cu sita si un precuratitor cu aer cu o capacitate de 35, 50 sau 80 t / h. Curăță rapid și eficient cerealele și leguminoasele de pleavă, praf, alte particule fine și grosiere și reduce semnificativ gradul de impuritati..

 

Rezultate excelente la curatarea cerealelor

 

 Acest proces obține o eficiență ridicată și un rezultat excelent de curățare. Materialul care urmează să fie transportat este transportat mai întâi într-un snec inclinat de aprox. 4 - 5 m lungime, dupa care trece printr-un segment cu o sita de cca. 2 - 2,50 m lungime (plăci perforate de 3 - 6 mm). Sunt disponibile diferite dimensiuni de site in functie de tipul de cereale ce urmeaza a fi transportat. Praful, sparturile și particulele fine sunt indepartate cu ajutorul precuratitorului cu aer.. Este foarte protrivit pentru companiile care doresc să comercializeze sau să depoziteze cerealele. Precuratitorul cu aer are posibilitatea dea fi reglat in functie de greutatea specifica a cerealelor ce urmeaza a fi curatate. Cantitatea standard de aer este reglată manual cu ajutorul unei clapete de aer între clasificatorul de aer și suflantă. Pentru optimizare, unitatea poate fi echipată și cu un convertor de frecvență pentru a regla mai precis debitul ventilatorului.

 

Curatare produse organice

 

Mai ales în cazul materialelor cu granulație grosieră, precum mazăre, fasole, soia și porumb, curățarea prins sita incorporata este foarte eficientă. Optional por fi furnizate mai multe tiprui de site cu formesi dimensiune ale gaurilor diferite.

 

Pentru detalii si informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

Echipa Prime Agriculture,

Portofoliu lucrări
Punere in funcțiune șnec profesional EMD
Livrare și punere în funcțiune șnec profesional EMD, cu lungimea de 22m, diametrul de 250 mm și capacitatea de 100 tph.
 
Punere in functiune snecuri profesionale EMD
Punere in functiune doua snecuri profesionale pentru cereale. Complet echipate cu instalatie electrica, cadru mobil cu roti, sistem intinzatoare, motor trifazic cu pornir...
 
Str. Valeni, nr. 137, Ploiesti,
jud. Prahova
sales@primeagriculture.ro
(+40) 730.030.933
© Copyright 2024 Prime Agriculture
Web design by Royalty