Prime Agriculture

Home » Prime Agriculture

 

 

SOLUȚII ADAPTATE CLIENȚILOR NOȘTRI

 

Gama de echipamente comercializate, evidențiază complexitatea abordării fiecărei situații specifice, ceea ce a condus la o specializare constantă în raport cu provocările impuse de fiecare aplicație în care suntem implicați.

Societatea noastră oferă o gama variată de echipamente conexe activității de depozitare și condiționare a cerealelor, având ca principal scop asigurarea unei cadru eficient și coerent de exploatare al bazelor de profil.

Obiectivul nostru implică crearea unei relații bazate pe încredere reciprocă și evident în urma unei analize coerente, ofertarea celor mai bune soluții tehnice, având ca bază un raport corect între preț și calitate.

Pornind de la necesitățile dumneavoastră, putem proiecta și construi o gamă variată de echipamente. Întreaga echipă este dedicată atingerii unui nivel de calitate ce vă va depăși exigențele. Vă invităm să vizitați secțiunile site-ului nostru pentru a afla mai multe despre ceea ce putem face pentru dumneavoastră.

 

SOLUȚII PENTRU EFICIENTIZAREA FLUXULUI DE CEREALE

 

PRODUSE ȘI SERVICII DE ÎNALTĂ CALITATE

 

Clienții apelează la serviciile noastre pentru a găsi soluții pentru depozitarea cerealelor, aerarea cerealelor, transportul cerealelor, curățarea cerealelor și uscarea cerealelor și a altor marfuri vrac. Oferim o întreaga gamă de silozuri/depozite pentru ferme sau comerciale, silozuri cu fund conic, și o gamă completă de accesorii. Apelați la noi pentru necesitațile dumneavoastră de depozitare cereale și transfer cereale pentru produse precum: grâu, porumb, boabe de soia, orz, boabe de leguminoase, orez, semințe de floarea soarelui, semințe de palmier, și alte materiale liber curgătoare precum boabe de rășina prelucrată din polietilenă, palete de lemn, hrană pentru animale sau diferite minerale. Indiferent de cantitatea necesară de depozitare, Prime Agriculture oferă designul și tehnologia de fabricare.

Cu Prime Agriculture puteți fi siguri că veți beneficia de produse de înaltă calitate, construite la un standard înalt de design și siguranță. Fie că aveți nevoie de soluții standardizate sau la cerere, contactați șpecialiștii noștri pentru asistență în construcții, proiectare sau producție. Garantăm pentru produsele noastre și suntem dedicați să oferim clienților nostri produse de înalta calitate. Scopul nostru este să furnizăm calitate la un preț corect, astfel încât clienții noștri să beneficieze de cele mai bune condiții comerciale, în acord cu realitațile economice din prezent.

 

SOLUȚII EFICIENTE PENTRU FERMIERI

 

Prime Agriculture oferă solutii complete pentru depozitarea, manipularea si conditionarea cerealelor:

 

Silozuri cereale cu baza plană și conică

Transportoare melcate și cu lant

Elevatoare cu cupe pentru cereale

Uscătoare cereale și curățitoare cereale

Echipare laborator pentru probe cereale

Sisteme de cântărire

Transportoare pneumatice cereale

Selectoare și curățitoare pentru cereale

Echipamente monitorizare temperatură cereale

Sisteme de ventilație cereale

Mentenanta și service

 

Echipele noastre de service sunt pregtite să facă față provocărilor, indiferent de locație, astfel încât să putem oferi clienților noștri servicii rapide și soluții punctuale: INTERVENȚIE ÎN MAXIM 24 ORE, SOLUȚII COMPLETE ȘI SUPORT PROFESIONAL.

 

ASISTENTĂ TEHNICĂ PENTRU SOLUȚII PERSONALIZATE

 

Misiunea societății noastre este de a oferi proiecte de dezvoltare creative și profesionale la un preț onest care să creeze pentru partenerii și clienții nostri soluții și beneficii tangibile, în vederea unei poziționări favorabile a acestora fată de concurența și pentru a crea parteneriate durabile. Suntem alături de clienții noștri de la elaborarea proiectelor de investiții, la verificarea implementării proiectului în conformitate cu metodologia de finanțare a fondurilor structurale și până la ultima cerere de plata.

Astfel, clienții noștri au accesat proiecte europene de succes.

Succesul unui proiect de finanțare este in totalitate meritul clientului - el este cel care ia deciziile, care își asumă riscuri și pune in joc resursele proprii. Rolul nostru este de a arăta care sunt caile posibile, care sunt mijloacele, și să furnizăm instrumente specifice de lucru.

 

 

PENTRU OFERTE ȘI SOLUȚII PERSONALIZATE, NU EZITAȚI SĂ NE CONTACTAȚI.

Echipa Prime Agriculture 

                                                                                                                                                              

Portofoliu lucrări
Punere in funcțiune șnec profesional EMD
Livrare și punere în funcțiune șnec profesional EMD, cu lungimea de 22m, diametrul de 250 mm și capacitatea de 100 tph.
 
Punere in functiune snecuri profesionale EMD
Punere in functiune doua snecuri profesionale pentru cereale. Complet echipate cu instalatie electrica, cadru mobil cu roti, sistem intinzatoare, motor trifazic cu pornir...
 
Str. Valeni, nr. 137, Ploiesti,
jud. Prahova
sales@primeagriculture.ro
(+40) 730.030.933
© Copyright 2024 Prime Agriculture
Web design by Royalty